Sizi Arayalım
Okulumuz hakkında bilgi almak
ister misiniz?
Üstün Dökmen Anaokulu & Üstün Dökmen Okul Öncesi
18/07/2022

Üstün Dökmen Anaokulu, ülke genelinde okul öncesi eğitim alanında yüksek standart ve kalitede hizmet veren bir eğitim kurumudur.

Yazar, Televizyon Programcısı, Psikolog ve Küçük Şeyler Anaokulları Kurucusu Üstün Dökmen, Türkiye genelinde bulunan birçok okulu ile potansiyellerini geliştirebilen ve hedef belirleyen nesiller yetiştirmektedir. Kendi yarınlarında söz sahibi olabilecek çocuklar yetiştiren Küçük Şeyler Anaokulu, otonom sınıf sistemleri ile çocukların bunu gerçekleştirebilmesine yardımcı olmaktadır.

Küçük Şeyler Anaokulu, ülkemizin önde gelen psikologlarından biri olan Üstün Dökmen ve pek çok uzman psikolog tarafından hazırlanan okul öncesi eğitim ve çocuk gelişimi programları ile yüksek kalite ve standartlarda eğitim vermektedir. Çocukların yaratıcılığını ve özgün yeteneklerini fark etmelerini sağlamak, merak duygusunu artırmak için tüm gelişim ihtiyaçlarına önem vermektedir.

Üstün Dökmen Anaokulu 

Üstün Dökmen Küçük Şeyler Anaokulu, özerk sınıflarda çocukların kendi öğrenme alanını kontrol edebilmesi konusunda deneyime sahip olmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda Prof. Dr. Üstün Dökmen ve okul öncesi eğitim konusunda eğitim almış öğretmenler tarafından çocuk psikolojisi, yaratıcı çocuk yetiştirme, özgüvenli çocuk yetiştirme, aile içi ve eşler arası iletişim, çocuklarda kişisel vizyon oluşturma gibi konularda bilgiler verilmektedir. Ailelerle paylaşılan bu değerli bilgiler “aile akademisi” hizmeti olarak verilmektedir. Bununla birlikte “Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği” bölümlerinden mezun öğretmenlerle çalışma konusunda özenli davranan bir kurum olan Küçük Şeyler Anaokulu, kendini yenileyen bir eğitim programı yaklaşımı ile evrensel bir sistem uygulamaktadır.

Küçük Şeyler Anaokulu’nda Üstün Dökmen Akademi okul öncesi eğitim uzmanları tarafından seçilen materyaller ve oyuncaklar eşliğinde 3 ile 6 yaş grubu çocuklara gelişim desteği verilmektedir. Titizlikle hazırlanan günlük programlar dahilinde çocuğun her anını planlı ve verimli bir şekilde geçirmesine önem verilmektedir.

Üstün Dökmen Okul Öncesi Eğitim

Üstün Dökmen Akademi okul öncesi eğitim konusunda uzman kişilerin hazırladığı ölçme değerlendirme ve özgün bir eğitim yaklaşımı ile sistemli bir eğitim kurumudur. Küçük Şeyler Anaokulları Kalite Standartları ve Akreditasyon Sistemi ile denetlendiğinden dolayı gerçekleştirilen düzenlemeler standartlara göre planlanmaktadır.

Yoğun bir merkezi eğitim ile yeni döneme hazırlanan öğretmenlerin verdiği eğitim ile çocuklara güvenilir bir yaklaşım gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda yıl içerisinde destek eğitimlerine devam edildiğinden dolayı sürekli yenilenen ve güncellenen bir sitem içerisinde çocukların potansiyellerini geliştirmesine yardımcı olunmaktadır.

https://dragos.kucukseyler.com.tr/

Diğer Haberler