Sizi Arayalım
Okulumuz hakkında bilgi almak
ister misiniz?
Maltepe Kreşleri & Maltepe Okul Öncesi & Maltepe Anaokulları
13/07/2022

Erken çocukluk dönemi çocukların hayatı keşfettiği ve hızlı öğrendiği zamanlardır. Bu dönemde verilen eğitim çocuğun temelini oluşturur.

0-6 yaş grubu çocuk gelişimi açısından kritik evrelerden biridir. Bu yaş grubu açısından zihinsel gelişim oldukça önemlidir. Bu dönemde çocuğunuzun aldığı eğitimin temel oluşturmak açısından kritik öneme sahiptir. Çocuğun bilişsel gelişimi açısından kreş ve okul öncesi eğitim gereklidir.

Genellikle 36 ay itibarıyla çocuk kreşe gitmek için hazırdır. Çocuğunuzun sosyalleşmesi ve temel eğitime başlaması için 3 yaş kreşi tercih etmeniz mümkündür.

Okul öncesi veya kreşler çocukların ev ortamı dışında sosyalleşebileceği, temel eğitim alabileceği bir ortamdır. Okul öncesi çocukların birçok temel kavramı öğrenerek, bilişsel ve duygusal açıdan gelişmesine katkı sağlar. Dil becerilerini geliştirir. Çocuklar kreşte yaşıtları ile sosyalleşir ve iletişim kurmaya başlar. 

Okul öncesi eğitim, çocuğun aile ve toplumsal çevrede davranışlarının şekillenmesini sağlar. Okul öncesi ile çocuklar, diğer çocuklarla iş birliği içerisinde olmayı, kendini ve yeteneklerini keşfetmeyi sağlar. Okul öncesi çocukların ilgi alanlarının gelişmesini destekler.

Maltepe Kreşleri

Çocuğunuz için en doğru okul öncesi eğitim veren okul arayışına girebilirsiniz. Maltepe kreş tavsiye istiyorsanız Küçük Şeyler Anaokulu’nu tercih edebilirsiniz. Maltepe kreş alternatifleri arasında yer alan Dragos Küçük Şeyler Anaokulu, özgün eğitim modeli ve yüksek kalite standartlarıyla çocuğunuza değer katmaktadır.

Maltepe kreşleri arasında yer alan Küçük Şeyler Anaokulu, çocukların gelişimini desteklemek için ilgi alanlarını artırabilecekleri, araştırma yapabilecekleri, fikir üretebilecekleri bir ortam hazırlar. Çocuğun düşünme becerisi ve kişisel vizyonunun gelişmesini destekleyen Küçük Şeyler Anaokulu bilim ve sanat temelli eğitim vermektedir.

Maltepe Okul Öncesi Eğitim

Maltepe okul öncesi eğitim kurumları arasında yer alan Küçük Şeyler Anaokulu, okul öncesi yüksek kalite ve standartlarda eğitim anlayışı ile hizmet vermektedir. Üstün Dökmen Anaokulu olarak da bilinen Küçük Şeyler Anaokulu, kreş ve okul öncesi eğitim veren, ülkemizin önde gelen çocuk gelişimi ve okul öncesi eğitim uzmanı ve psikologlarının bulunduğu bir eğitim kurumu olarak hizmet vermektedir.

Maltepe Dragos kreş olarak okul öncesi eğitim alanında hazırlanan özgün eğitim programı ile dikkat çeken Küçük Şeyler Anaokulu, çocukların karar verme, soru sorma ve çözüm üretme gibi düşünme becerilerinin gelişimine katkı sağlar. Alanında uzman psikologların kontrolünde yapılan eğitici zeka oyunları çocukların bilişsel becerilerini geliştirmeye odaklanır.

Dragos kreş olarak çocukların tüm gelişim alanlarında desteklenmesini sağlayan Küçük Şeyler Anaokulu’nda Prof. Dr. Üstün Dökmen başta olmak üzere uzmanlar, çeşitli eğitim verirler.

İstanbul Maltepe kreşleri ve Maltepe kreş fiyatları hakkında bilgi almak için https://dragos.kucukseyler.com.tr/ adresi ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Haberler