Sizi Arayalım
Okulumuz hakkında bilgi almak
ister misiniz?
Maltepe Anaokulu & Okul Öncesi & Maltepe İngilizce Anaokulu
27/06/2022

Kalıtımsal ve çevresel faktörlerin karşılıklı olarak etkileştiği insan gelişimi önemli dönemlerden oluşur.

Öğrenme yaşantıları ile paralel bir şekilde ilerleyen büyüme ve gelişme süreçlerinin en önemli dönemlerinden biri, 0-6 yaş bebeklik ve erken çocukluk dönemidir. Bebeklikten erken çocukluk dönemine kadar olan süreç, çocuğun hem fiziksel hem de zihinsel açıdan en hızlı büyüme, olgunlaşma ve gelişme gösterdiği zaman dilimidir. Bu zaman diliminde çocuğun aldığı eğitim yaşamının ilerleyişini büyük oranda etkilemektedir. Bu sebeple anaokulu eğitimi çocuğun duygusal, bilişsel ve sosyal farkındalığı için önemlidir.

Anaokulu, çocuğun aile ve toplumsal çevresinin yanında, davranışlarının şekillenmesine ve öğrenme pratiklerinin kendiliğinden gelişmesine yardımcı olan ortamı sağlar. Anaokulu sayesinde çocuklar, çevresindeki diğer çocuklar ile iş birliği geliştirebilmeyi, bedenini fark edebilmeyi ve yeteneklerini keşfedebilmeyi sağlar. Anaokulu, çocukların öğrenmeye ilgi duymasına yardımcı olur.

Çocuğun gelişiminde bu denli etkili olan anaokulu seçimi, ebeveynler için araştırma konusu olur. Anaokulu seçimi yaparken okulun kalitesi, standartları, vizyon ve misyonunun dikkate alınması çocuğunuz için doğru bir seçim yapabilme açısından önemlidir.

Maltepe Anaokulu

Çocuğu için en doğru anaokulu seçimini yapmak isteyen ebeveynler, Maltepe Anaokulları arasındaki alternatiflerden Küçük Şeyler Anaokulu’nu tercih edebilir. Özgün eğitim modeli ve yüksek kalite ve standartlardaki eğitim modeli ile Küçük Şeyler Anaokulu Maltepe fark yaratmaktadır.

Küçük Şeyler Anaokulu, çocukların gelişimini desteklemek için meraklarını yönlendirebilecekleri, araştırma yapabilecekleri, fikir üretebilecekleri ve sebep sonuç ilişkisi kurabilecekleri ortamlar hazırlar. Çocuk psikolojisi alanında uzman kişiler tarafından paylaşılan deneyimler ile çocukların kendine güveni, farkındalığı ve kişisel vizyonu desteklenir.

Okul Öncesi Eğitim

Küçük Şeyler Anaokulları, okul öncesi eğitim alanında sunulan en özgün eğitim programına sahiptir. Yaşamın içinden seçilen proje konuları, çocukların gerçek yaşama uyum sağlamasına ve okul ile gerçek yaşam arasındaki bağlantıyı kavramasına yardımcı olur. Sorun çözme kabiliyetleri, sosyal iletişim becerileri ve bireyler farklılıklarının güçlü yönlerini geliştirmeye katkı sağlar.

Küçük Şeyler Anaokulu’nda gerçekleştirilen top, lego, araba ve ip oyunları ile çocukların kas gelişimi hedeflenir.  Kuklalar, oyuncak bebekler, figürler ile iletişim becerileri; kolaj, boyama ve çizim çalışmaları ile sanat becerileri gelişimine olanak sağlanır. Zil, marakas ve çeşitli dillerde şarkılar ile ritim becerileri konusunda yardımcı olunur.

Maltepe İngilizce Anaokulu

İngilizce anaokulu arayışındaysanız Küçük Şeyler Anaokulu’nu tercih edebilirsiniz. Maltepe anaokulları arasında bulunan Küçük Şeyler Anaokulları, özel olarak hazırlanan bir yabancı dil eğitim programına sahiptir.

İngilizce eğitim programı, çocukların günlük yaşam becerilerini destekleyen gereçler ile gerçekleştirilen ve özel içeriklerin bulunduğu oyun temelli bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı sayesinde çocuklar, öğrenilen dili yaşamın her alanında kullanabilme, bağlantı kurabilme ve eleştirel düşünebilme konusunda gelişim kaydeder.

https://dragos.kucukseyler.com.tr/

Diğer Haberler