Sizi Arayalım
Okulumuz hakkında bilgi almak
ister misiniz?
Kartal’da Eğitim Veren Anaokulları – Kartal Anaokulu
21/07/2022

Kartal anaokulu, bu bölgede yaşayan ebeveynler tarafından araştırılmaktadır. Çocukları için iyi bir anaokulu ve okul öncesi eğitim kurumu arayan ebeveynler konuyla ilgili titizlikle araştırma yapar.

Kartal’da eğitim veren anaokulları ve okul öncesi eğitim kurumları arasından kaliteli eğitim veren, vizyon sahibi bir okul bulmak kritik öneme sahiptir.

Okul öncesi dönem çocukların öğrenmeye ve keşfetmeye en açık olduğu dönemdir. Çocukların duygusal-sosyal, bilişsel ve dil gelişiminin bu dönemde desteklenmesi gerekmektedir. Çocukları okula ve hayata hazırlamak, keşfetmesini sağlamak son derece önemlidir. Çocukların yaratıcı düşünme ve problem çözme becerilerinin gelişiminin temeli bu dönemde atılmalıdır.

Anaokulu ve okul öncesi çocukların sosyalleşmeyi öğrendiği ve eğitimin temellerinin oluşturulduğu bir kurumdur. Okul öncesi çocuklara birçok temel kavram öğretilir, okul hayatına hazırlanır. Çocuk ailesi dışında başka kişilerle ve yaşıtlarıyla sosyal bir ortamda iletişim kurmaya başlar.

Okul öncesi eğitim ile çocuklar kendini tanır ve yeteneklerini keşfetmeye başlar. Çocukların ilgi alanları ortaya çıkar. Toplumsal davranışları bu ortamda şekillenmeye başlar. Yaşıtlarıyla sosyalleşme, paylaşma ve iletişim kurma becerileri gelişme gösterir. Kendi gereksinimlerini karşılayabilme becerileri yavaştan oluşmaya başlar.

Kartal’da Eğitim Veren Anaokulu

Kartal anaokulları, özellikle Kartal bölgesinde yaşayan ebeveynler tarafından araştırılır. Kartal anaokulu tavsiye okul arayan ebeveynlerin tercih edebileceği okullardan biri Dragos Küçük Şeyler Anaokulu’dur. Kartal okul öncesi alternatifleri arasında karşımıza çıkan Küçük Şeyler Anaokulu, özgün eğitim modeli ve kaliteli eğitim anlayışıyla çocuğunuzun tüm gelişim alanlarında desteklenmesini sağlamaktadır.

Kartal okul öncesi arasında bulunan Küçük Şeyler Anaokulu, çocukların bilişsel ve duygusal gelişimini destekler. Çocuğun kişisel vizyonunun oluşmasına yardımcı olur. Üstün Dökmen Anaokulu olarak da tanınan Dragos Küçük Şeyler Anaokulu, ülkemizin saygın çocuk gelişimi ve okul öncesi eğitim uzmanları ile hizmet veren bir eğitim kurumudur. Prof. Dr. Üstün Dökmen başta yer almak üzere uzman eğitmenler; okuma ve yazmaya hazırlık, çocukların sosyal, bilişsel ve duygusal gelişimi, duyusal motor-manipülatif etkinlikler ile çocukların gelişimi bütünüyle desteklenmektedir.

Kartal İngilizce Anaokulu – Kartal İngilizce Okul Öncesi

Kartal İngilizce Anaokulu olarak çocukları İngilizce ile tanıştıran eğitim kurumu arıyorsanız Küçük Şeyler Anaokulu, yarım gün İngilizce eğitimi sunmaktadır. Küçük Şeyler Anaokulu özgün İngilizce eğitim programı ile çocukların İngilizce temelinin oluşmasına yardımcı olmaktadır. 

Kartal İngilizce okul öncesi ve Kartal anaokulu arayışındaysanız https://dragos.kucukseyler.com.tr/ adresini ziyaret edebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Haberler