Sizi Arayalım
Okulumuz hakkında bilgi almak
ister misiniz?
Kartal Kreşleri & Kartal Kreş Tavsiyeleri & Kartal Okul Öncesi
26/07/2022

Kartal kreşleri, okul öncesi eğitim alanında kaliteli hizmet veren eğitim kurumları arasında yer almaktadır. Kartal kreşleri, çocukların bir yandan eğitim alırken diğer yandan keyifli vakit geçirebilecekleri bir ortam sunmaktadır.

Kartal bölgesinde yaşayan ebeveynlerin araştırdığı konular arasında olan Kartal kreşleri, çocukların merak duygularının kaybolasını engelleyen, özgüvenlerini destekleyen, araştırma heveslerini artıran ve öğrenme keyfi veren eğitim kurumlarıdır.

Kartal Kreşleri

Kartal kreşleri, özellikle Kartal bölgesinde yaşayan ebeveynlerin tercih ettiği eğitim kurumları arasında yer almaktadır. Ebeveynler kreş seçimi yaparken kaliteli eğitim anlayışına sahip okullara öncelik tanımaktadır. Kritik bir öneme sahip olan çocuğunuzun erken çocukluk dönemi, okul öncesi eğitim ile öğrenmeye ve keşfetmeye açık bir karakter oluşumu için oldukça önemlidir.

Kartal Kreş Tavsiyeleri

Kartal kreş tavsiye okul arayan ebeveynlerin tercih ettiği okullar arasında bulunan Küçük Şeyler Anaokulu, kaliteli ve özgün eğitim modeli ile çocuğunuzun gelişimini desteklemektedir. Ebeveynlerin çocukları için kreş arayışlarında karşılarına çıkan kaliteli ve özgün bir eğitim modeline sahip Küçük Şeyler Anaokulu, çocuk gelişimi konusunda uzman bir kadro ile hizmet veren bir eğitim kurumudur. Prof. Dr. Üstün Dökmen Anaokulu, okuma ve yazmaya hazırlık, duyusal motor, sosyal, duyusal ve bilişsel çocuk gelişimi ile çocukların gelişimini tüm alanlarda desteklemektedir.

Dragos Küçük Şeyler Anaokulları, güvenilir ve saygın yüksek kalite standartlarına sahip bir seçenektir. Kendisi ile doğru iletişim kurabilen, kendini tanıyan çocukların yetişmesi için kaliteli bir eğitim modeline sahip olan Küçük Şeyler Anaokulu, çocuğun çevresi ile iletişimini de olumlu etkilemektedir. Özgün eğitim modeli ile yapılan etkinlikler sayesinde çocukların kendi hayatlarında başrol olabilmelerini sağlamaktadır. Aynı zamanda uluslararası geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Kartal Okul Öncesi

Kartal okul öncesi eğitim veren anaokulları konusunda vizyon sahibi okullara sahiptir. Öğrenmeye ve keşfetmeye kapı açan, çeşitli etkinliklerle çocukların sosyal becerilerini, dil gelişimini olumlu etkileyen kreşler, çocukları okula ve hayata hazırlamaktadır.

Üstün Dökmen okul öncesi eğitim ile çocuklara sosyalleşebilmeyi öğreten eğitim kurumları, çocukların toplum ile iletişimlerini, paylaşma davranışlarını olumlu geliştirebilmesini sağlamaktadır. Ailesinden başka kişilerle iletişim kurduğu kreş ortamı, çocuğa toplumsal anlamda pek çok bilgiyi verirken aynı zamanda çocuğun birçok temel kavramla tanışmasını sağlamaktadır.

https://dragos.kucukseyler.com.tr/

Diğer Haberler