Sizi Arayalım
Okulumuz hakkında bilgi almak
ister misiniz?
Kartal Anaokulu & Kartal Okul Öncesi & Kartal Anaokulları
07/07/2022

Çocuğun eğitiminin ilk adımını oluşturan okul öncesi eğitimin doğru yerde alanında uzman eğitmenler tarafından verilmesi oldukça önemlidir.

Erken çocukluk dönemi olan 0-6 yaş grubu çocuğun zihinsel ve fiziksel bakımdan en hızlı gelişim gösterdiği zamandır. Bu yaş grubunda zihinsel gelişim kritik öneme sahiptir. Bu nedenle çocuğun gelişimi açısından anaokulu eğitimi alması gerekmektedir.

Anaokulu eğitimi çocuğun fiziksel ve zihinsel açıdan gelişimini destekleyerek yetişkinlik dönemine hazırlanmasına ve kendini keşfetmesine olanak sağlar. Okul öncesi eğitim boyunca çocuklar, paylaşmayı, sosyalleşmeyi öğrenirken gelişimini de destekler. Okul öncesi eğitim çocuklarda öğrenmeye ilgi uyandırır ve zihinsel açıdan öğrenmeye en açık olduğu dönemde eğitimi desteklenir. Bu sebeple anaokulu eğitimi çocuğun bilişsel, duygusal gelişimini sağlar.

Anaokulu veya okul öncesi eğitim çocuk davranışlarının şekillendiği ve çocuğun sosyal hayata hazırlandığı bir ortam sağlar. Anaokulunda çocuklar birçok temel kavramı öğrenerek bilişsel ve duygusal açıdan gelişim gösterir. Dil becerilerinin gelişimi sağlanır. Çocuklar okul öncesi eğitimde sosyalleşmeyi öğrenir. Okul öncesi eğitim çocukların tüm gelişim alanlarını destekler.

Çocuğu için iyi bir gelecek planlayan aileler, anaokulu eğitiminden itibaren en iyi kurumlarda eğitim almasını ister. Anaokulu seçiminde okulun kalitesi, standartları, misyon ve vizyonunun uyumlu olup olmadığı dikkate alınmalıdır. Okulun eğitim kalitesi ve güvenliği de seçim sırasında dikkat edilmesi gereken kritik noktalardır.

Kartal Anaokulları

Kartal Anaokulu arayışındaysanız, verilen eğitim, okulun standartları gibi birçok detayı incelemeniz gerekmektedir.  Kartal anaokulu tavsiye isteyen ebeveynler için Küçük Şeyler Anaokulu önerilebilir. Kartal anaokulu eğitimi veren okullar arasında yer alan Küçük Şeyler Anaokulu, çocukların tüm gelişim alanlarında etkin olarak desteklenmesini sağlar.

Üstün Dökmen Anaokulu olarak da bilinen Dragos Küçük Şeyler Anaokulu, ülkemizin önde gelen çocuk gelişimi ve okul öncesi eğitim uzmanlarının bulunduğu bir eğitim kurumudur. Prof. Dr. Üstün Dökmen başta olmak üzere alanında uzman eğitmenler; akıl oyunları, düşünme becerisi, okuma ve yazmaya hazırlık, oyunla öğrenme, duyusal motor-manipulatif etkinlikler gibi birçok etkinlik ile çocukların fonksiyonel gelişimini destekler.

Kartal Okul Öncesi

Kartal okul öncesi bünyesinde yer alan Küçük Şeyler Anaokulu, çocukların dünyaya farklı bir gözle bakmasını ve bilim ve sanat temelli eğitim almalarını destekler. Çocuklarda dikkat gelişimi, plan yapma, problem çözme, soru sorma ve karar verme gibi düşünme becerileri çok yönlü olarak geliştirilir.

Kartal İngilizce Anaokulu

Kartal İngilizce Anaokulu arayışındaysanız ve çocuğunuz İngilizce ile tanışsın istiyorsanız Küçük Şeyler yarım gün İngilizce eğitim programı vermektedir. İngilizce eğitim programı Küçük Şeyler Anaokulu’na özgü olup özel olarak hazırlanan bir İngilizce eğitim programıdır.

Kartal İngilizce okul öncesi ve Kartal kreş arayışındaysanız https://dragos.kucukseyler.com.tr/ adresini ziyaret edebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Haberler