Sizi Arayalım
Okulumuz hakkında bilgi almak
ister misiniz?
İngilizce Anaokulu & İngilizce Okul Öncesi & İngilizce Eğitimi
29/06/2022

Günümüzde İngilizce dünyaya açılan kapının anahtarıdır. Çocukları erken yaşta İngilizce ile tanıştırmak gerekir.

Çocukların küçük yaşlarda dil öğrenme kabiliyeti daha yüksektir. Özellikle okul öncesi eğitimde yabancı dil eğitimi alması çocuğunuzun dil gelişiminin yanı sıra zihinsel gelişimine de önemli katkılar sağlar.

Global dünyaya ayak uydurmak ve evrensel bir insan olabilmek için ikinci bir dil bilmek oldukça önemlidir. Yabancı dil eğitimi iş dünyasından sosyal yaşama hayatın hemen hemen her alanında gerekir.

Çocuklar Yabancı Dil Eğitimine Ne Zaman Başlamalı?

Çocukları yabancı dille tanıştırmanın belirli bir yaşı yoktur. Ancak çocukların yabancı dille 3 yaşından önce tanışması dil öğrenimini kolaylaştırır. 3-6 yaş arasında çocuğun beyni öğrenmeye çok açıktır. Algılama gücü oldukça yüksektir. Bu nedenle çok kolay dil öğrenebilir. Çocuğunuz yabancı dile ne kadar fazla maruz kalırsa o kadar hızlı öğrenir ve konuşur.

Okul Öncesi İngilizce Eğitiminin Avantajları

Anaokulunda yabancı dil eğitimi verilmesi çocuğunuzun geleceği için yatırımdır. Okul öncesi İngilizce eğitimi alan çocukların zihinsel becerilerinin yanı sıra sosyal becerileri de gelişir. Çocuğunuz İngilizce ile ne kadar erken tanışırsa o kadar hızlı öğrenir ve adapte olabilir.

Okul öncesi yabancı dil eğitiminin faydaları şu şekilde sıralanabilir;

·         Hafızayı güçlendirir

·         Zihinsel ve bilişsel gelişime katkı sağlar

·         Dikkati artırır

·         Dil gelişimine katkı sağlar

·         Sosyal becerilerini geliştirir

·         Öğrenmeyi kolay hale getirir

İngilizce Eğitim Veren Anaokulları

Çocuğunuzu okul öncesi İngilizce ile tanıştırmak istiyorsanız bu alanda eğitim veren alanında uzman okulların araştırmanız gerekir. İngilizce anaokulu ile çocuğunuzu İngilizce ile erken yaşta tanıştırabilir ve dil öğrenimini hızlandırabilirsiniz. Bu sayede çocuğunuzun günlük yaşamının her alanına İngilizceyi adapte edebilirsiniz.

Dragos İngilizce Anaokulu

İngilizce okul öncesi eğitimi veren Küçük Şeyler Anaokulu, ülkemizde okul öncesi eğitim alanında hazırlanmış en özgün eğitim programını sunar. Çocukları küçük yaşta İngilizce ile tanıştıran Küçük Şeyler Anaokulu, yarım gün İngilizce eğitimi programı uygulamaktadır.

İngilizce anaokulu ders planı, Küçük Şeyler’e özgü olarak hazırlanan bir yabancı dil eğitim programıdır. Küçük Şeyler Anaokulu, çocukların anadilini öğrendiği yaşlarda öykü, oyun, şarkı ve dramalarla eğlenceli ve kalıcı İngilizce eğitimi sunuyor. Küçük Şeyler Anaokulu, günlük hayatta konuşma ve anlamaya dayalı İngilizce programı ile çocukların İngilizceyi etkin öğrenmesini sağlıyor.

İngilizce Eğitim Programı

Küçük Şeyler, hikaye temelli öğrenme yöntemi (Literature-Based Curriculum) ile dünya çapında klasikleşen ve çok sayıda dile çevrilen hem görsel hem de içerik bakımından yüksek standartlı İngilizce öyküleri kullanarak eğitici ve kalıcı eğitim veriyor.

Çocukların dünyaya entegre yetişmeleri için her ay farklı bir ülkeyi seçen Küçük Şeyler Anaokulu, o ülkeye özgü etkinlik ve oyunlarla programı zenginleştirir. Çocukların ilgi alanlarına, dil seviyelerine ve gelişim özelliklerine bağlı olarak İngilizce hikaye ve masal kitapları, dramalar, şarkılar, tekerlemeler ve dijital öğrenme araçlarını kullanır.

İngilizce eğitim veren anaokulu arayışındaysanız, https://dragos.kucukseyler.com.tr/ adresinden bizimle iletişime geçebilir, eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Haberler