Sizi Arayalım
Okulumuz hakkında bilgi almak
ister misiniz?
Dragos Kreşleri & Dragos Kreş Tavsiyesi & Dragos Okul Öncesi
28/07/2022

Dragos kreş, okul öncesi eğitim alanında hizmet veren eğitim kurumlarıdır. Dragos kreşleri, çocukların temel eğitim alırken sosyalleşeceği ve hayata ilk adımlarını atabileceği bir ortam sağlamaktadır. Bu nedenle ebeveynler, kaliteli kreş eğitimi veren kreş arayışına girebilir.

0-6 yaş grubu çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimi açısından kritik dönemlerden biridir. Çocuğun alacağı eğitimin temelini oluşturmak ve sosyalleşmesini sağlamak için okul öncesi veya kreşe göndermek gerekir. Kreşler, çocukların sosyalleşebildiği, çevreyi ve kendilerini tanıyabildikleri, temel eğitim alabildikleri ve keyifli zaman geçirebildikleri bir kurumdur.

Kreş ve okul öncesi eğitim, çocuğun aile ve toplumsal çevrede davranışlarının şekillenmesine yardımcı olur. Diğer çocuklarla ve çevresindeki insanlarla iş birliğini öğrenir. Yeteneklerini keşfetmeye başlar. Okul öncesi eğitim çocukların ilgi alanlarının şekillenmesine yardımcı olur.

Dragos Kreşleri

Ebeveynler çocuğu için en doğru kreş arayışına girebilir. Ebeveynler kreş seçerken yüksek kalite eğitim veren kreş tercih etmektedir. Dragos kreşleri, özellikle Maltepe ve çevre ilçelerde yaşayan ebeveynlerin tercih ettiği eğitim kurumlarıdır. Dragos kreşleri arasında yer alan Küçük Şeyler Anaokulu özgün eğitim modeli ve yüksek kalite anlayışı ile çocuğunuza kaliteli eğitim vermektedir. 

Dragos Kreş Tavsiyeleri

Dragos kreş tavsiyesi istiyorsanız Küçük Şeyler Anaokulu’nu tercih edebilirsiniz. Kaliteli ve özgün eğitimiyle okul öncesi eğitimi konusunda profesyonel bir kadro ile hizmet vermektedir. Üstün Dökmen Anaokulu olarak da bilinen Dragos Küçük Şeyler Anaokulu, okuma ve yazmaya hazırlık, bilişsel çocuk gelişimi gibi çocukların tüm gelişim alanlarında desteklenmesini sağlamaktadır.  

Dragos Küçük Şeyler Anaokulu, çocukların doğru ve etkin iletişim kurabilmesi, kendini tanıması, temel eğitim becerilerini geliştirmesi için kaliteli bir eğitim modeli sunmaktadır.

Küçük Şeyler Anaokulu, Bilim ve sanat temelli özgün eğitim modeli ile çocukların bireysel farklılıklarından doğan yönlerinin ortaya konmasına fırsat tanır. Uluslararası geçerliliğe sahip olan bu eğitim modeli çocuk merkezli ve çocuğun yön verdiği bir sisteme sahiptir. Bu eğitim modeli, çocukların sosyal iletişim becerilerinin artmasını desteklerken, problem çözme becerilerinin gelişimine de katkı sağlar.

Dragos kreşleri hakkında bilgi almak için https://dragos.kucukseyler.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Haberler