Sizi Arayalım
Okulumuz hakkında bilgi almak
ister misiniz?
Dragos Anaokulu & Okul Öncesi & Dragos İngilizce Anaokulu
22/06/2022

Bebeklik ve erken çocukluk dönemi olan 0-6 yaş grubu çocuğun fiziksel ve zihinsel açıdan en hızlı gelişim gösterdiği zamanlardır.

0-6 yaş grubunda zihinsel gelişim oldukça önemlidir. Bu dönemde çocuğunuzun aldığı eğitim kritik öneme sahiptir. Bu nedenle çocuğun bilişsel gelişimi açsından anaokulu eğitimi alması gerekmektedir.

Anaokulu, çocukların davranışlarının şekillendiği, sosyalleştiği bir ortamdır. Anaokulu, çocukların birçok temel kavramı öğrenerek bilişsel, duygusal açıdan gelişmesine yardımcı olur. Dil becerilerinin gelişmesini sağlar. Çocuklar, anaokulunda sosyalleşmeyi öğrenir ve tüm gelişim alanlarında desteklenir.

Çocuğu için en iyi anaokulunu seçmek isteyen aileler, detaylı araştırma yapar. Anaokulu seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunur. Anaokulu seçiminde okulun kalitesi, standartları, misyon ve vizyonunun uyumlu olup olmadığı dikkate alınmalıdır. Okulun güvenliği ve eğitim kalitesi de dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlar arasındadır.

Dragos Anaokulları

Dragos Anaokulu arayışındaysanız Küçük Şeyler Anaokulu’nu tercih edebilirsiniz. Küçük Şeyler Anaokulu, okul öncesi yüksek kalite ve standartlarda eğitim veren, ülkemizin önde gelen psikolog, çocuk gelişimi ve okul öncesi eğitim uzmanlarının yer aldığı bir eğitim kurumudur.

Dragos Küçük Şeyler Anaokulu, çocukların tüm gelişim alanlarında etkin olarak desteklenmesini amaçlar. Prof. Dr. Üstün Dökmen başta olmak üzere uzmanlar, sene boyunca çocuk psikolojisi, kendine güvenen çocuk yetiştirme, çocuklarda kişisel vizyon oluşturma gibi birçok konuda deneyimlerini ailelerle paylaşır.

Özgün Eğitim Modeli

Ülkemizde okul öncesi eğitim alanında hazırlanan en özgün eğitim programını sunan Küçük Şeyler Anaokulu, çocukların problem çözme, soru sorma ve karar verme gibi düşünce becerilerini geliştirmeye odaklanır. Okul psikologları kontrolünde yapılan eğitici zeka oyunları çocukların bilişsel becerilerini geliştirmeyi amaçlar.

İlkokula hazırlık kapsamında yazı ve ses çalışmaları, kelime dağarcığı çalışmaları yapılır.  Çocuklar, kelime ve kavramlar üzerine araştırma yapar ve kelime dağarcığını geliştirir.

Yabancı Dil Eğitimi

Dragos İngilizce anaokulları arayışındaysanız ve çocuğunuzun İngilizceyle küçük yaşta tanışmasını istiyorsanız Küçük Şeyler doğru adres. Dragos anaokulları arasında yer alan Küçük Şeyler Anaokulları yarım gün İngilizce eğitim programı uygulamaktadır. İngilizce eğitim programı, Küçük Şeyler Anaokuluna özgüdür. Küçük Şeyler Anaokulu için özel olarak hazırlanan yabancı dil eğitim programıdır.

Küçük Şeyler Anaokulu, çocuğunuzun öykü, oyun ve dramalarla İngilizce öğrenimini kalıcı hale getirir çocuğunuza anadili gibi İngilizce öğretir. Konuşma ve anlatmaya dayalı özgün İngilizce programıyla çocukların eğitim yaşamında İngilizce öğrenimini sorun olmaktan çıkarır.

Çocukların ilgilerine, gelişim özelliklerine ve dil seviyelerine göre İngilizce masal ve hikaye kitapları, tekerlemeler, şarkılar ve dijital öğrenme araçlarından yararlanılmaktadır.

Üstün Dökmen Akademi

Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi bünyesinde Küçük Şeyler Anaokulu kurulmuştur. Bu akademi; okul öncesi eğitimciler, psikologlar, okul iyileştirme ve program geliştirme uzmanları ve kurumsal iletişimcilerden oluşan kalabalık bir ekibe sahiptir. Ülke çapında okul öncesi eğitimin niteliklerini belirleyen Küçük Şeyler Anaokulu, çocuklara en iyi hizmeti vermenin bilinci ve sorumluluğu ile hizmet vermektedir. 

Dragos okul öncesi hakkında bilgi almak için https://dragos.kucukseyler.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Haberler