Sizi Arayalım
Okulumuz hakkında bilgi almak
ister misiniz?
Çekmeköy Anaokulu & Çekmeköy Okul Öncesi
02/08/2022

Çekmeköy anaokulu ve okul öncesi eğitimi seçenekleri bu bölgede yaşayan ebeveynler tarafından merak konusudur. Bu sebeple çocukları için en iyi anaokulu ve okul öncesi eğitim kurumu arayan ebeveynler, konu ile ilgili araştırma yapar.

Çekmeköy kreş tavsiye okul arayan ebeveynlerin tercih ettiği okullar arasında yer alan Küçük Şeyler Anaokulları, özgün ve kaliteli eğitim modeli ile çocukları tüm gelişim alanlarda destekler.

Kişinin potansiyelinin yüksek düzeyde geliştirilebilmesi, yalnızca çocukluğunun erken döneminde mümkündür. Bu dönemde sağlanan imkanlar, çocuğun sosyal ve fiziksel çevresinin farkında olabilmesine yol açar. Bu farkındalık ile çocuğun gelişimi desteklenir. Bu gelişimi sağlayan anaokulları, ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir.

Anaokulu, çocukların bilgilendirilmesinden çok, çocuğun yeteneklerinin geliştirilmesine ortam sağlar. Çocuklar anaokulu ile hem en iyi oyun ortamına sahip olur hem de sosyal çevresinin farkına vararak iş birliğini geliştirir. Paylaşmayı, hak ve özgürlük kavramlarını öğrenir. Bununla birlikte anaokulunda öğrendiği sosyal beceriler, ilkokul ve ortaokul zamanlarını şekillendirir. Böylelikle ileriki okul zamanlarında başarılı ilişkiler geliştirebilir.

Çekmeköy Anaokulu

İstanbul Çekmeköy Anaokulu arayışındaysanız okullardaki mevcut eğitim modelini, okulun standartlarını ve bu okula giden çocukların ebeveynlerinin yorumlarını detaylı bir şekilde araştırmak gerekir. Çekmeköy’de okul öncesi eğitimi veren okullar arasında bulunan Küçük Şeyler Anaokulu, alanında profesyonel öğretmenler tarafından dünyadaki gelişmeler takip edilerek eğitim planları hazırlanır.

Dragos Küçük Şeyler Anaokulu, Üstün Dökmen gibi, Türkiye’nin okul öncesi eğitim ve çocuk gelişimi alanında önde gelen eğitimcilerinin bulunduğu bir okuldur. Üstün Dökmen Anaokulu, akıl oyunları, oyunla öğrenme, duyusal motor - manipülatif etkinlikler, düşünme becerisi gibi aktiviteler ile çocukların her alanda gelişimine destek olur. Aynı zamanda bir yandan ilkokula da hazırlarken çocuğun kendini keşfetmesine yardımcı olur.

Çekmeköy Okul Öncesi

Çekmeköy özel anaokulları, çocuğun bireyselliğini koruyarak, özgün düşüncelerini ve becerilerini destekleyerek toplum içerisinde yararlı bireyler olmalarını sağlar. Küçük Şeyler Anaokulları, çocukların öğrenme yaşantılarının kalitesini artırmaya yönelik etkinlikler düzenleyen okul öncesi eğitim kurumudur. Küçük Şeyler Anaokulu; nitelikli bir büyüme, gelişme ve öğrenme ortamı sunarak, çocuğun okul öncesi dönemini en güzel biçimde şekillendirmesine olanak verir.

https://dragos.kucukseyler.com.tr/

Diğer Haberler